Leg de pannenkoeken op een plat bord of in een ovenschaal. Maak de vruchten schoon en snijd ze in kleine plakjes of blokjes.
Boen de sinaasappel schoon en rasp 1 eetl van de schil. Pers de vrucht. Meng het sap door het vruchtenmengsel.
Schep de sinaasappelrasp met de marmelade en de amandellikeur door de kwark of de yoghurt.
Verwarm de pannenkoeken 1-2 minuten in de magnetron op 800 watt (of in een koekenpan of iets langer in een voorverwarmde oven).
Maak de wraps: vouw één pannenkoek dubbel, rol deze op tot een hoorntje, houd dit in de hand en schep er wat fruit in. Vouw om de punt een stuk aluminiumfolie en zet ze in glaasjes.
Vul vier andere glazen met sinaasappelcrème en nog 4 glazen met bollen vanilleroomijs.
Serveer per persoon 3 glaasjes op een groot bord.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |